top of page
DSCF0531.jpg

Mijn unieke werkwijze

IMG_6143-3.jpg

Als we gaan samenwerken, is het fijn om te weten wat je kan verwachten. Doordat ik de afgelopen jaren al zoveel mensen heb mogen helpen met hun interieur heb ik een succesvolle werkwijze ontwikkeld. Om een persoonlijk interieur te kunnen ontwerpen, wil ik je graag beter leren kennen. In alle gevallen starten we met een kennismakingsgesprek.

 

GOOD TE KNOW:

Ik maak elk interieurontwerp helemaal op maat. Goed om te weten is dat ik een gevoelsmens ben en dat ik me daar graag door laat leiden. Soms is het beter om eerst de kleuren vast te stellen, voordat ik met de indeling aan de slag ga. Schiet dus niet in de stress als ik afwijk van het stappenplan, dat hoort soms bij het proces. Hoe dan ook doe ik mijn uiterste best om voor jou het ontwerp te maken waar je altijd al van droomde.

scroll

Onze samenwerking in 6 stappen:

Coming Soon
werkwijzeliannemiedema.png
IMG_6143-3.jpg

01. Het kennismakingsgesprek

Het doel van dit gesprek is uitvogelen hoe jij door het leven gaat. We zoeken samen naar de pijnpunten van je huidige interieur, zodat we ook samen de oplossing kunnen vinden. Alles om ervoor te zorgen dat jij straks helemaal relaxed in je mooie huis zit, maar ook dat jij weet wat je stijl en smaak is, zodat je miskopen in de toekomst kunt voorkomen.

Schermafbeelding 2021-07-14 om 22.49.34.png

02. Jouw smaak en stijl bepalen

Na het kennismakingsgesprek mag je he-le-maal los op Pinterest. We kunnen natuurlijk heel lang kletsen over wat je mooi vindt, maar niets spreekt beter dan beeld. Deel je duizend ideeën met me, dan kan ik een selectie maken en op basis van onze kennismaking en je Pinterest bord jouw persoonlijke smaak en stijl bepalen.  

IMG_6292.jpg

03. Het maken van een goede indeling + ontwerp bespreking

Op basis van jouw woonwensen begin ik met een goede indeling. Soms maak ik één indelingsplan, soms meerdere. Ik wil je graag laten zien wat werkt, maar ook wat niet werkt. In dit gesprek stellen we ook het budget vast.

*Indien je voor interieur pakket 2 kiest ontwerp ik ook jouw keuken, badkamer of ander maatwerk meubilair op maat.

IMG_6610-2.jpg

04. Kleuren, materialen

en meubelplan

Als je blij bent met de indeling, ga ik aan de slag. Op basis van jouw persoonlijke smaak en stijl, maak ik een kleur-, materiaal- en meubelplan. Uiteraard inclusief kleurnummers en met een voorstel voor de vloeren, wanden en verlichting.

210612_AN_5.jpg

05. Ontwerp bespreking
(online of live)

​Bespreken van alle stappen die we gemaakt hebben. 

IMG_6465-3.jpg

06. Het definitieve interieurontwerp.

Het plan voor jouw droominterieur is er!

Hierin heb ik al je feedback verwerkt en de puntjes op de i gezet.

Mininimal and Feminine Text Based Logo System with Script Font (15).png

Jeroen en Lea - Apeldoorn

''Lianne heeft zoveel ervaring, ze is echt super goed in haar vak. Nog niet eerder heb ik iemand getroffen die naast zoveel creative ideeën ook echt kennis heeft van zaken. Van interieur tot technisch advies. Lianne volstaat haar vak.

Ze voelt waanzinnig goed aan wat onze wensen waren, en dit heeft ze vertaald naar een prachtig mooi interieurontwerp.  Door Lianne in te schakelen hebben we heel veel doordachte keuzes kunnen maken. En krijgen we straks ook echt onze droomkeuken. We kwamen er bij een reguliere keukenzaak niet uit. Lianne heeft ons laten zien, dat er veel meer mogelijk is als dat je van te voren denkt. We kunnen niet wachten tot ons huis word opgeleverd in 2022.''

bottom of page