Visie

HET BEWUST VORMGEVEN VAN JE LEEFOMGEVING.

 samples of material, wood , on concrete
9A2D1B05-84A0-4042-91E2-606CD3EFCA41.jpg

'Het prachtige aan mijn vak is dat ik middels indeling, vorm, licht, kleur en materiaal kan bepalen hoe mensen hun omgeving ervaren'.

De invloed die je omgeving heeft op je welzijn en gezondheid wordt naar mijn mening vaak onderschat. Wonen en leven is dan ook veel meer dan het hebben van een huis of een dak boven je hoofd. Een omgeving is door heel je leven heen verweven en beoefend invloed uit op je dagelijks functioneren, en welzijn.

Door op deze manier naar onze omgeving te kijken en je te omringen met spullen die je inspireren, voeden en stimuleren creëer je een basis van waaruit je dingen kunt laten ontstaan. Een persoonlijke oplaadplek van waaruit jij de uitdagingen van het leven beter aankunt. Het creëren van een leefomgeving afgestemd op wie jij bent als persoon, zou dan ook een activiteit moeten zijn met een hoge prioriteit. De afgelopen jaren heb ik middels mijn eigen leven en de ervaring van mijn klanten ondervonden hoe belangrijk het vormgeven van je thuisbasis is.Het verdient het om voldoende aandacht te krijgen om dit te realiseren.

​Als Interieurarchitect zie ik het dan ook als mijn verantwoordelijke taak om mijn opdrachtgevers te begeleiden bij het ontwikkelen van zo’n persoonlijke krachtplek. Middels mijn ontwerpen probeer ik omgevingen te creëren die inspirerend en stimulerend zijn en een versterkende werking hebben op jouw als persoon. Hierin heb jij, als opdrachtgever, ook een belangrijke taak te vervullen. Door een kijkje te geven in ‘jouw keuken’, in je leven en gezinssituatie, persoonlijke voorkeuren, stijl en smaak geef je mij de mogelijkheid om een ontwerp te maken afgestemd op wie jij bent. Ontworpen vanuit jouw persoonlijke voorkeuren en wensen.

Dat een ontwerp bij jou als gebruiker moet passen is mijn belangrijkste kernwaarde.

Ik mag mijn intuïtie inzetten om in te tunen op de energie van andere mensen, en op basis van hun energie een prettige leefomgeving  voor hun creëren! Dit is elke keer anders, want elk mens is uniek, en elke gebruiker heeft een ander verhaal.

Wil je graag samen met mij onderzoeken hoe jouw omgeving zich het beste laat gebruiken? Stuur een mailtje naar info@liannemiedema.nl dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.