• Lianne Miedema

Mijn top 5 lao/spiritualiteit boeken die je gelezen moet hebben.

Bijgewerkt: 11 aug 2020

Wie mij al wat langer volgt weet dat ik de afgelopen jaren een enorme interesse heb gekregen in alles wat te maken heeft met energie, spiritualiteit en 'the law of attraction

De afgelopen jaren heb ik geïnvesteerd in diverse cursussen over energie / spiritualiteit, the law of attraction, money mindset en daarnaast business coaching. Ook heb ik in de afgelopen jaren een aantal onconventionele keuzes gemaakt. Zo zei ik in 2017 mijn vaste baan als Interieurarchitect op. Na een bewogen jaar waarin ik mijn moeder verloor had ik enorm veel behoefte aan vrijheid en rust. Wat me dit heeft gebracht? Rust, ruimte en persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei.


Bewustzijn dat er meer is dan wij met het blote oog zien, en dat er een heel Universum gebaseerd op energie is welke ons ten alle tijden omringt. Er zijn deuren voor me geopend op prive en zakelijk gebied waar ik van te voren er geen weet van had dat deze zouden bestaan. De onzichtbare wereld van het wonen kwam op mijn pad, en het besef dat je huis zoveel meer is als een plek waar je terugkeert aan het einde van de dag. In deze periode is er ook een diepe connectie met mijn woonplek ontstaan waarover ik later eens zal schrijven in een ander inspiratie artikel.


Na dat ik de laatste periode meerdere malen ben gevraagd hier boeken over te tippen leek het me gaaf om deze week hier een inspiratie artikel aan te wijden.

Dit zijn boeken die je naar mijn idee koopt voor het leven! Sommigen heb ik inmiddels meer als 4 keer gelezen en dit zijn dan ook boeken die ik onder geen beding uitleen omdat ik ze er regelmatig weer bij pak!Ik hoop dat de boeken jouw net zoveel transformatie plezier geven als dat ze mij hebben gegeven.1.De wet van aantrekking - E.Hicks.

Dit boek gaat over hoe alle dingen –gewenst of ongewenst – bij je worden gebracht door middel van de krachtigste wet van het universum: de Wet van Aantrekking. We trekken allemaal die dingen aan die we uitzenden. Gelijken trekken elkaar aan. Gelijke overtuigingen versterken elkaar. Een overtuiging is overigens niets anders dan een gedachte die je vaak genoeg blijft herhalen. Via de Wet van Aantrekking nodigen wij de gebeurtenissen en dingen in ons leven uit, en de intentie en intensiviteit waarmee wij aandacht geven aan onze wensen en verlangens is de voorbereiding op de onvermijdelijke komst van die dingen in ons leven. Zo werkt het leven en zo werkt

het universum.2.Energie koorden - Denise Linn.

Versterk je verbinding met waar je energie van krijgt en doorbreek negatieve patronen.Denise Linn beschrijft in dit boek hoe wij met onzichtbare energiekoorden met alles en iedereen om ons heen verbonden zijn: mensen, dieren, plaatsen en gebeurtenissen. Sommige verbintenissen bezorgen ons energie en maken dat we ons krachtig en heel voelen. Maar energiekoorden die ons alleen maar energie kosten willen we liever verbreken omdat ze ons verzwakken en uitputten. In dit boek vind je alles over deze energetische verbindingen, hoe je jezelf energetisch beschermt, hoe je je kunt bevrijden van energieslurpende koorden en de 'goede' koorden kunt versterken. Zo leer je ruimte te creëren voor het goede in je leven.


Tevens zit er ook een zeer interessant hoofdstuk in welke dieper ingaat over de energie van je huis en hoe je de energie thuis kunt reinigen!3. De 7 spirituele wetten van succes - Deepak Chopra.

In ''De zeven spirituele wetten van succes'' put Deepak Chopra uit zijn rijke kennisbron en formuleert hij krachtige principes die door iedereen eenvoudig toegepast kunnen worden om in alle gebieden van het leven succes te boeken. In dit inspirerende boek liggen de geheimen besloten die jouw dromen in vervulling kunnen doen gaan en je een leven vol liefde, geluk en succes kunnen bezorgen.4. Feng Shui for the Soul - Denise Linn

Het uitgebreide en fascinerende boek van Feng Shui-expert Denise Linn laat zien hoe je omgevingen van harmonie, spiritueel evenwicht en grote schoonheid kunt creëren. Deel één legt uit hoe je je intuïtie kunt ontwikkelen om de diepere betekenis van je huis te begrijpen. In deel 2 van het boek onthult Linn onbekende informatie over hoe je de dynamische natuurkrachten in je huis kunt activeren om je fysieke en spirituele gezondheid nieuw leven in te blazen. In deel drie krijg je inzicht in de oude traditie van het Native American Medicine Wheel en de leringen over de vier hoofdrichtingen, waardoor je energie en spiritualiteit in je huis en in je leven kunt brengen. Dit ongebruikelijke en praktische boek gaat veel verder dan conventionele werken over Feng Shui en biedt een uitgebreide kijk op zowel eeuwenoude technieken als het nieuwste onderzoek. Het laat zien hoe je een huiselijke of professionele omgeving kunt creëren waarin je ziel wordt gekoesterd, zodat je 'thuis' kunt zijn waar je ook bent - en thuis in het universum.


5. Verhoog je trillingsfrequentie - Penny Pierce.

Iedereen heeft een persoonlijke trillingsfrequentie die onthult wie je bent. De energiewereld van onze geest, gedachten en emoties wordt vaak over het hoofd gezien, terwijl werkelijk alles in het leven doordrongen is van vibrerende energie.

In dit opmerkelijke boek laat Penney Peirce niet alleen zien hoe je je persoonlijke trillingsfrequentie kunt vaststellen, maar ook hoe je die kunt verhogen. Door het vinden van je 'kernfrequentie' - de hoogst haalbare, meest natuurlijke persoonlijke vibratie - ben je in staat een helder bewustzijn te bewaren, weerstanden te verminderen en nieuwe talenten te ontplooien. Een verhoogde trillingsfrequentie brengt je in een nieuwe realiteit: je verbetert je relaties, vindt creatieve oplossingen voor bestaande problemen en bereikt een geheel vervuld leven.


Meer (interieur) inspiratie? Lees ook mijn andere artikelen:

1.Hoe word je het gelukkigste mens ter wereld? Ontdek het met Hyg ge!

2.Ontdek de krachtige werking van kleur in je leven en interieur.

3.De 5 meest gemaakte interieurfouten lees je hier!

4.Tips en tricks voor het uitkiezen van kleur.

5.Een goed verlichtingsplan? Start hier!53 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven