• Lianne Miedema

In 6 weken jouw huis transformeren naar een persoonlijke krachtplek?

Bijgewerkt: 29 mei 2020

Soms voelt het gene wat ik doe als iets kleins, niet zo belangrijk als bv: een chirurg die levens redt. Maar juist het met aandacht vormgeven van je huis heeft zo’n enorm effect op je leven. Hoe heerlijk is het om te wonen in een huis waarin je je fijn, prettig en comfortabel voelt? Dat doet er juist toe, het draagt bij aan je levensgeluk! Helaas, heb ik de afgelopen jaren al vaak meegemaakt dat klanten zich niet thuis voelen in hun eigen huis.Ik weet zelf als geen ander hoe het is om je ongelukkig te voelen in je eigen huis.

Zo ben ik in de afgelopen 5 jaar 3 keer verhuisd. Van een tijdelijke huis naar een appartement wat met spoed op mijn pad kwam. Met als resultaat dat ik me hier totaal niet thuis heb gevoeld. Na een jaar besloten mijn vriend en ik samen een plek te zoeken en hiervan ons thuis te maken.

Het moment dat we hier de deur instapten zei ik tegen mijn vriend: ‘Honey, im Home!’. Dat gevoel van thuiskomen, ontstond doordat we goed wisten wat we wilden. Daarnaast hebben we dit huis aangepast op onze persoonlijke smaak en voorkeuren.Waardoor dit huis onze veilige haven werd, vanwaaruit ik enorme stappen heb gezet in mijn persoonlijke ontwikkeling. Doordat ik me in dit huis veilig voelde en mezelf kon zijn, durfde ik keuzes te maken die bij mij horen. Zo vond ik het zelfvertrouwen om te gaan ondernemen en zei ik mijn vaste baan als Interieurarchitect op. Hierdoor kan ik nu doen waar ik het beste in ben. Namelijk mensen in hun kracht zetten door omgevingen te creëren die bij hen passen als persoon.Ik weet hoe oncomfortabel het is om op een plek te wonen die niet bij je past. Daarnaast weet ik als ontwerper ook hoe ik mensen kan helpen om van hun huis een Thuis te maken. Om dit resultaat te bereiken hoef je niet perse te verhuizen of een groot, luxueus huis te hebben. Het begint met een gedegen plan, dat is de basis. En de basis hiervoor ligt in jou.


Komende maandag start ik daarom met de eerste deelneemsters van mijn Homeschool: Bewust Wonen. Na de afgelopen periode zoveel thuis te zijn geweest kriebelt het bij velen om met hun huis aan de slag te gaan. Alleen waar moet je beginnen? Bij jezelf!

Doordat ik je de juiste vragen ga stellen komt er een schat aan waardevolle informatie op tafel te liggen. Zo kom je tijdens deze E-course achter je persoonlijke smaak, en krijg je hierdoor je woonwensen en persoonlijke voorkeur voor stijl en smaak boven tafel.

Waardoor jouw huis dit keer écht jouw thuis word!

Ik ben begonnen met de voorbereidingen en ik wil vrijdag de groep met deelnemers definitief hebben. Wil jij de komende weken nog aan de slag met je huis en duidelijk in kaart brengen wat je wilt en wat je mooi vind zodat jij van je huis een krachtplek te maken? Klik hier onder op de link zodat je maandag met ons kan starten.

http://www.liannemiedema.nl/product-page/e-course-bewust-wonen

Let op: deze link is geldig uiterlijk vrijdag 20.00 uur.

Ik heb enorm veel zin om maandag te beginnen! Ik hoop je er nog bij te hebben.

Groet,

Lianne Miedema 

Ps. mocht je nog vragen hebben kun je me mailen op info@liannemiedema.nl

39 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven