IMG_6610-2.jpg

Mini cursus:
De 7 ingrediënten voor een goed interieur

Alles wat je nodig hebt om die honderden Pinterest-beelden te vertalen naar jouw droominterieur

IMG_6174-3.jpg
Mininimal and Feminine Text Based Logo System with Script Font (13).png

Het goed inrichten van een huis is een flinke klus. Veel van mijn klanten worstelen met het kiezen van de perfecte kleuren, meubels en materialen. Dankzij Pinterest kun je gemakkelijk vinden wat je zoekt, maar voor je het weet, heb je 150 plaatjes opgeslagen op je woonkamer-board. Er is zóveel keuze, dat je vastloopt. Goed dus om erachter te komen wat het belangrijkste ingrediënt van een goed interieur is. Zodat je weet waar je op moet letten, en hoe je die honderden Pinterest beelden nou kunt vertalen naar jou woonkamer.

' Je hoeft echt geen muur uit je kamer te slopen om
een vernieuwd thuisgevoel te krijgen'

210612_AN_6.jpg

Een kwestie van de juiste volgorde:

Het is net als koken! Als je in een restaurant een goed gerecht eet, reken dan maar dat de kok zich aan zijn recept heeft gehouden. De perfecte verhouding tussen aantallen en grammen, zorgen voor een gerecht om je vingers bij af te likken. En zo werkt het ook als je een huis inricht

 

Per interieur-ingrediënt leg ik uit waarom 'ie bijdraagt aan de balans en geef ik je een paar tips. Aan het eind van dit e-book heb je precies genoeg interieurarchitect-tips om zelf aan de slag te gaan met het inrichten van je droominterieur. Je ontvangt een fijn PDF bestand, met een korte uitleg en daarnaast natuurlijk fijne DIY opdrachten zodat je gelijk zelf aan de slag kunt met je huis.

 

Veel lees- en ontwerpplezier!