top of page
IMG_6341-3.jpg

Interieurontwerp +

Wat kan ik voor jou betekenen?

Wil jij een prachtig huis dat precies bij jou past? Zelf doen of wil je het compleet uit handen geven? Ik kan je helpen. Alles om ervoor te zorgen dat jij straks helemaal relaxed in je mooie huis zit.

Als je er voor kiest om 1:1 met mij samen te werken zijn er 2 pakketten om uit te kiezen. Ik houd van transparantie en duidelijkheid, dus op deze pagina kun je precies vinden wat deze pakketten inhouden. De prijzen zijn indicatief iedere hulpvraag is anders. Daarom maak ik altijd een offerte voor jou op maat.

Kun je lastig kiezen? Geen probleem. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kijk ik altijd met je mee hoe ik jou het beste kan helpen en komen we samen tot de juiste keuze.

Scroll

210612_AN_5.jpg

Pakket 1:Interieurontwerp
+ kleur en materiaal advies

Als je me inschakelt voor een interieurontwerp, gaan we een compleet nieuw plan maken voor je huis. Als je gaat verhuizen, denk ik mee over je nieuwe indeling en hoe je je bestaande meubels kunt hergebruiken en met welke meubels je de boel kunt aanvullen zodat het een mooi geheel is.

Ook bepalen we samen de sfeer/ stijl voor je huis en geef ik interieuradviezen van vloer, tot gordijnen en wandafwerking. Ik geef je specificaties over de afmetingen en een document met al mijn adviezen zodat jij lekker kunt shoppen.

 

Wat krijg je concreet:

Intakegesprek

Moodboards met stijl- en sfeerinspiratie

Diverse schetsontwerpen voor de indeling

Concept van kleuren en materialen

Ontwerp bespreking 1

Definitieve Indelingsplattegrond 

Verlichtingsplan

Kleurenplan met kleurnummers
Shopping-lijst met prijzen en adviezen: vloer, wandbekleding, raambekleding, basis meubilair, en verlichting.

Ontwerp bespreking 2

* Neem contact op voor meer informatie, zodat ik een offerte op maat 

voor je kan maken. 

Pakket 2:Interieurontwerp
+ kleur en materiaal advies
+ maatwerk ontwerp

Heb je een nieuwbouwhuis of klushuis gekocht? Uitbreidingsplannen voor je huidige woning? Ik help je dolgraag met een ontwerp voor de badkamer, keuken, opbouw of uitbouw bijvoorbeeld. Of een maatwerk oplossing voor een zitvensterbank of een grote kast. Ik kan je die creatieve kijk op de indeling geven, door eerst na te denken over waar je de ruimte voor wil gebruiken. Dan kan de ruimte zich aanpassen aan jou, in plaats van andersom. 

 

Dit pakket komt samen met alles uit het eerste pakket. Afhankelijk van je wensen kan ik ook samen met een architect je hele woning ontwerpen, alle offertes aanvragen en de planning regelen. Dit pakket betreft dus een intensieve samenwerking  waarbij ik veel uit handen neem.

Wat krijg je concreet:

- Intake gesprek

​- Moodboards met stijl- en sfeerinspiratie
- Diverse schetsontwerpen / indelingsplattegronden

- Concept van kleuren en materialen

- Ontwerp bespreking 1

- Definitieve indelingsplattegrond

- Maatwerk oplossingen zoals een ontwerp voor je keuken, badkamer,      eventuele maatwerk meubilair.
- Verlichting + elektraplannen 

- Kleurenplan met kleurnummers
- Shopping-lijst met prijzen en adviezen: vloer, wandbekleding,     raambekleding, meubilair, verlichting en accessoires

- Materialen box + stalen 
- Ontwerpbespreking 2 / 3

 

Neem contact op voor meer informatie, zodat ik een offerte op maat 

voor je kan maken. 

210612_AN_6.jpg
Mininimal and Feminine Text Based Logo System with Script Font (15).png

Janinke Ebbendorf - Utrecht

download_edited.jpg

“De aannemer deed een praktisch voorstel voor de indeling van onze opbouw. Geen gek plan, maar we hadden het gevoel dat wij ons moesten aanpassen aan de ruimte. Lianne heeft vervolgens een plek ontworpen die zich aanpast aan onze wensen, in plaats van andersom. Door het toevoegen van een inbouwkast kon de binnenmuur verplaatst worden en werd de werkkamer een stuk groter. Dat is preciés het inzicht waar we naar op zoek waren, want dat hadden wij (en de aannemer) nooit zelf bedacht. Enne... naast dat het heel handig is ingedeeld, wordt het ook nog asociaal mooi. We kunnen niet wachten om te beginnen!”

Weten of ik jou verder kan helpen met je interieurplannen?

Kijken of we een goede klik hebben? Benieuwd naar een offerte op maat gemaakt voor jou? Plan een gratis kennismakingsgesprek met me in. Ik wil graag weten waar je naar op zoek bent en hoe ik je verder kan helpen. 

Bedankt voor je (aan)vraag!

bottom of page