Over Lianne

LEUK DAT JE EEN KIJKJE NEEMT OP MIJN WEBSITE!

9A2D1B05-84A0-4042-91E2-606CD3EFCA41.jpg
ED6ECEC6-9A98-4505-8161-E50B8EEE2EDE.JPG

In het kort:

- Lianne Miedema, 30 jaar, Interieurarchitect, gevestigd in Leeuwarden.

- Iedereen verdient het om geinspireerd te worden door de ruimten waarin ze leven. 

-Het prachtige aan mijn vak is dat ik middels indeling, vorm, licht, kleur en materiaal kan bepalen hoe mensen hun omgeving ervaren.

- De invloed die je omgeving heeft op je welzijn en gezondheid word naar mijn menig vaak onderschat. Ik zie het dan ook als  mijn verantwoordelijke taak om mijn opdrachtgevers te begeleiden bij het ontwerpen van een leefomgeving afgestemd op wie jij bent als persoon.

Schermafbeelding 2020-04-10 om 11.16.24.
842911D3-0124-4F83-96A7-E855E014AD97-314

Mijn verhaal:

Op jonge leeftijd was ik al intuïtief bezig met het vormgeven van mijn leefomgeving. Ik veranderde als 8 jarige geregeld mijn kamer. Voor mij was dit onbewust een manier om mijn wereld een stukje aangenamer en mooier te maken. Ik volgde teken en schilderlessen en vond het heerlijk me hierin te verdiepen. Mijn gevoel voor kleur en vorm kwam daardoor al vroeg naar voren. Op jonge leeftijd dacht ik al mee over de inrichting van ons huis en die van vrienden en familie. 
 

Het euforische moment:

Toen ik een ontwerper een schets zag maken voor de nieuwe keuken bij ons thuis viel het kwartje. Ik was geraakt omdat deze man alles waar ik op jonge leeftijd mee bezig was combineerde in een beeld. Ik besloot op dat moment wat ik op latere leeftijd wou worden: Interieurarchitect. Op mijn 16e zette ik alles op alles om te starten met mijn eerste interieur studie en in mijn vrije uren werkte ik in de interieur-branche. In deze periode gaf ik veel kleuradviezen aan huis aan particulieren. Na het voltooien van deze opleiding schreef ik me in voor de opleiding: Interieurarchitectuur aan de kunstacademie. Hier kwam alles waar ik de afgelopen jaren in geloofde samen. In 2014 studeerde ik af als Interieurarchitect.

Mijn Koers:

Sinds 2014 ben ik werkzaam geweest bij diverse bedrijven. Zo heb ik in de afgelopen jaren aan veel uiteenlopende projecten mogen werken binnen de zakelijke en particuliere markt. Van Retail: restaurants en winkels, tot werkomgevingen: kantoren, woonhuizen: verbouw, en nieuwbouw van particuliere projecten in samenwerking met diverse Architectenbureaus. Tevens startte ik in 2018 met mijn eigen onderneming destijds gericht op het verkopen van mijn kunst/ aquarel werken. Hiermee kende mijn ondernemersavontuur een vliegende start. Sinds februari 2020 heb ik besloten om als zelfstandig interieurarchitect verder te gaan. De afgelopen jaren heb ik werkervaring en kennis opgedaan binnen mijn vakgebied en het is NU de tijd om deze kennis middels mijn eigen visie en inzichten de wereld in te brengen.

atelierdelavie (34 van 115).jpg