top of page
IMG_6174-5.jpg

Fijn dat je zoveel interesse toont!

Ik vertel je graag wat meer over mezelf, mijn achtergrond en waarom ik het zo heerlijk vind om interieurs te ontwerpen

scroll

Mininimal and Feminine Text Based Logo S

Mijn inspiratie:
Als ik ontwerp laat ik me graag inspireren door de natuur, want daar is alles precies goed zoals het is. Een boom staat waar hij hoort te staan en een vogelnest zit op de plek waar het goed voelt. Een huis moet ook zo zijn. Kloppend en sereen, maar niet té perfect.

Ik gebruik vaak kleuren van Farrow & Ball en van Flexa Pure, omdat deze worden gemaakt met pigmenten uit de natuur. Als het om materialen gaat, hou ik het ook dichtbij moeder aarde. Linnen en katoenen zijn mijn favorieten, omdat ik buiten graag naar binnen haal. 

Hoe het interieur-avontuur begon
Al toen ik 8 jaar oud was, veranderde ik regelmatig de indeling van mijn kamer. Voor mij was dit onbewust een manier om mijn leefomgeving een stukje mooier en aangenamer te maken. Tijdens de teken- en schilderlessen die ik volgde, kwam mijn gevoel voor kleur en vorm naar voren.

Het eureka-moment
Toen ik een ontwerper een schets zag maken voor de nieuwe keuken bij ons thuis, viel het kwartje. Deze man combineerde kleur, materiaal, ruimte en indeling en vatte het samen in één beeld. Dat was alles waar ik van hield! Op dat moment wist ik het: ik wil interieurarchitect worden.

Op mijn 16e startte ik met mijn eerste interieurstudie op het CIBAP in Zwolle, in mijn vrije uren gaf ik veel kleuradviezen aan particulieren. Toen ik dit diploma op zak had, schreef ik me in op de kunstacademie in Groningen om de studie interieurarchitectuur te doen. Hier kwam alles waar ik de afgelopen jaren in geloofde samen. In 2014 studeerde ik af als Interieurarchitect.

Het pad dat ik bewandeld heb
Vanaf 2014 ben ik echt gaan knallen als interieurarchitect. Verbouwen, nieuwbouwen en alles wat er tussenin zit: alleen of samen met een architectenbureau. Restaurants, winkels, kantoren, woonhuizen, alles! In 2018 heb ik mijn eigen onderneming opgezet. Eerst met het verkopen van kunst en aquarelschilderijen, maar in mei 2020 heb ik besloten om als zelfstandig interieurarchitect verder te gaan. Hoog tijd om mijn kennis, inzichten en visie helemaal zelf de wereld in te brengen!

bottom of page